Websites & Hosting

MM Webdesign bouwt degelijke, betaalbare en responsive websites.

MM Webdesign geeft iedere ondernemer de mogelijkheid om een moderne website te hebben. Wij bouwen moderne, snelle en klantvriendelijke websites. Kijk maar naar onze eigen website.

Uniek design in overleg met u.

Kijk gerust in onze portfolio, hierin kunt u een aantal van onze websites zien. Al onze websites zijn met zorg gemaakt. Geen enkele website is het zelfde. U krijgt van ons dus een uniek product.

Hosting en domeinregistratie.

Er zijn 2 mogelijkheden. Of u bezit reeds een website, of u wilt een website laten maken. In het eerste geval gaan we samen met u kijken naar de mogelijkheden om de hosting en domeinnaam te verhuizen naar onze server. Wij werken hiervoor samen met Keurig Online. Uiteraard blijft u eigenaar van uw eigen domeinnaam. De 2e mogelijkheid is; u heeft u nog geen website of domeinnaam. In dit geval kunnen wij een domeinnaam voor u registreren.

Weet u nog wat voor domeinnaam u wilt? Of heeft u een domeinnaam bedacht maar weet u niet of deze nog beschikbaar is? Kijk dan eens op de website van onze partner Keurig Online.

E-mail instellen, wat doen wij?

Op het moment dat u een domeinnaam heeft geregistreerd via MM Webdesign heeft u een aantal mogelijkheden. U kunt een e-mail account aanmaken waardoor u direct een profesioneel email adres heeft. Deze stellen wij voor u in. We kunnen dit ook voor u instellen op de apparaten die u  nog meer gebruikt. Denk hierbij aan uw computer, laptop of telefoon.

SSL certificaten en back-ups?

Doordat wij samenwerken met Keurig Online, kunnen wij u nog een aantal extra diensten bieden. Wij kunnen voorzien in een SSL certificaat en dagelijkse back-ups van uw website.