Drone- en bedrijfsvideo’s

Ik wil ook een video

2 + 7 =

MM Webdesign maakt nu ook video’s.

Wij hebben ons sinds kort toegelegd op het maken van prachtige dronevideo’s. We proberen onze portfolio zo snel mogelijk uit te breiden met mooie foto’s en video’s vanuit een ander perspectief. U kunt drone beelden natuurlijk voor veel verschillende projecten gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsvideo, een video van uw evenement of van een mooi pand. Maar wat dacht u van prachtige video’s van uw bruiloft? Wilt u ook gebruik maken van onze nieuwe service, wij helpen u graag. 

Prijzen voor een dronevideo.

Voor het maken van een dronevideo moet u met een aantal aspecten rekening houden. De locatie, het tijdstip waarop u filmt en bijvoorbeeld een privacy gevoelige omgeving. U kunt niet zomaar overal een video van laten maken. Wij weten wat wel en niet kan. We komen van te voren met u de locatie bekijken en vragen, indien gewenst een vrijstelling aan voor het te filmen project.

Wij baseren onze prijzen voor het maken van een drone video op basis van vliegtijd, reistijd en montagetijd. Wij hanteren een uurtarief van € 50.- voor zowel het vliegen, als de montagetijd. Reistijd nemen wij voor onze rekening, we vragen echter wel een kleine vergoeding van € 0,19 per kilometer. Uiteraard is het afmonteren van een evenement duurder dan het afmonteren van video’s voor een bedrijfspand.

Prijzen voor een bedrijfsvideo.

Voor het maken van een bedrijfsvideo moet u met nog meer aspecten rekening houden dan een dronevideo. Er moet een script bedacht worden en in sommige gevallen meerder keren worden gefilmd. De afmontage vraagt in veel gevallen ook meer tijd en energie. Wij kunnen u daarom geen prijzen geven voor het maken van een promotie- of reclamevideo.